Info & Inschrijven

Info.

De start van de 5 – 10 -15 – 3×5 is om 10:30. De Kinesis Kidsrun start om 10:00. Aanmelding vindt plaats , vanaf 9:15 , bij de V.V.Peize aan de Hereweg 1b in Peize. Parkeergelegenheid is er bij de voetbalvereniging en de sporthal. Er is ook douche – en kleedgelegenheid.

Tijdregistratie gaat bij de 15 – 10 – 5 – 3×5  km weer elektronisch plaatsvinden. De chip hiervoor zit , net als afgelopen jaar , in het startnummer.

Inschrijven.

We gaan net als vorig jaar weer met voorinschrijving werken. Maar eerst graag even de algemene voorwaarden graag lezen. Bij het inschrijven ga je dus hier mee akkoord.

http://decemberlooppeize.nl/wp-content/uploads/2019/12/AV_DLP_Deelname_2019.pdf

De link voor het inschrijven is:

https://inschrijven.nl/form/2019122150878-nl

Het inschrijfgeld bedraagt voor individuele deelname € 8,00 bij voor-inschrijving en € 9,00 bij na-inschrijving . Voor teams bedraagt het € 16,00 bij voor-inschrijving en € 18,00 bij na-inschrijving.

Parcours.

Bij deze even een kaart met daarop het parcours. In het blauw aangegeven. We starten bij de groene druppel zeg maar. Lopen door Peize heen naar de Groningerweg toe en langs. Slaan dan rechtsaf de Woudrustlaan in en op. Waarna we rechtsaf slaan de Woldijk op. Als dan ruim voorbij de bocht het Achterstewold tegenkomen gaan we die in. Die lopen we door tot we de afslag naar de Boerakker weg ingaan. 

De parkeerplaatsen worden op de kaart met een P aangegeven. De kantine van de Voetbalvereniging waar je je kunt met melden , omkleden en achteraf kunt douchen met een i.